RASINA Beograd

ELEKTRO PUNJAČI ZA AUTOMOBILE

USKORO

Euromet

RASINA - Usluge...

Zahvaljujući svestranom pristupu poslovanju koji smo razvijali tokom godina, pored proizvodnje poliesterskih ormana i grebenastih sklopki, Rasina  pruža i usluge u oblasti elektro radova.

U saradnji sa našim stalim timom projektanata, nudimo usluge projektovanja električnih instalacija jake i slabe struje, kao i projektovanje razvodnih elektro ormana automatike i energetike.

Nakon projektovanja, imamo i svoju ekipu za izradu- šemiranje razvodnih ormana, a zatim i ugradnju na licu mesta, čime smo zaokružili čitavu ponudu. Ukratko, nudimo „ključ u ruke“.

Naše ekipe elektro-instalatera i elektro-montera su stalno na terenu, kako na novoizgrađenim objektima, tako i na rekonstrukcijama i renoviranjima postojećih. Brzina i preciznost izvođenja su odlike kojima se ponosimo, a potvrda toga se može dobiti od naših partnera.

orologi replica

Pored svega toga, prateći trendove uštede energije u industriji i zgradarstvu, nudimo i merenje kvaliteta električne energije, izradu elaborata na osnovu izmerenih rezultata, ali i rešenja za smanjenje mesečnih računa za električnu energiju. Ova rešenja su uglavnom isplativa u relativno kratkom roku zahvaljujući  životnom veku opreme koju instaliramo.  


Rasina

Reference

Zaposlenje

Arhiva vesti

Kontakt

RASINA d.o.o.
Srećka Jovanovića 51a
11235 Mali Požarevac, Sopot

+381 11 6350 555
+381 11 6301 279
+381 64 8207415

office@rasina.com
www.rasina.com replica uhren