RASINA Beograd

ELEKTRO PUNJAČI ZA AUTOMOBILE

USKORO

Euromet

RASINA...

Preduzeće Rasina d.o.o. je svoje poslovanje započela kao trgovinska firma 1995. godine.

rolex replica

Vremenom smo osvajali nova iskustva i širili poslovanje, tako da smo ubrzo pokrenuli i proizvodnju grebenastih sklopki po licenci Poljskog proizvođača Apator koji je svojevremeno proizvodio delove za Končar, tako da su naše grebenaste sklopke identične po dimenzijama i karakteristikama, čime smo omogućili korisnicima u industriji da svoje dotrajale i havarisane sklopke zamene novim bez potrebe za adaptacijama.

Kako smo rasli i uvodili nove proizvode u prodaju, postali smo zastupnici Apatora i za rastavne osiguračke letve, izolovana postolja i rastavna postolja osigurača, čiji kompletan asortiman držimo na lageru.

Proširenjem radionice usvojili smo nova znanja vezana za poliesterske ormane ojačane staklenim vlaknima i ubrzo postali partner Poljske kompanije Emiter, koja je renomirani proizvođač istih i jedan od najvećih snabdevača Evropskih distributivnih kompanija. Počeli smo prodaju gotovih ormana, nakon čega smo krenuli i sami da ih sastavljamo od delova koje smo uvozili od Emitera. Ubrzo, usled potreba za usaglašavanjem sa potrebama domaćeg tržišta, pokrenuli smo i proizvodnju delova za ormane, čime smo stekli status domaćeg proizvođača, što nam daje posebnu snagu na tržištu.

Prelaskom na novu lokaciju u Mali Požarevac, u novu proizvodnu halu, počinjemo proširenje proizvodnog portfolia, tako da ćemo proizvoditi još nekoliko delova potrebnih za sastavljanje ormana i na taj način u potpunosti prilagoditi poliesterske ormariće potrebama lokalnih elektrodistribucija za izmeštena mesta merenja.

Tokom čitavog razvoja firme, paralelno sa prodajom gotove opreme i ormana, radionica za izradu šemiranih ormana je usavršavala svoje poslovanje na polju ormana automatike i energetike. Iz naše radionice su izašle veće količine ormana za vodovode, toplotne podstanice ali i farmaceutske industrije, od jednostavnih ormana za regulaciju gasnih pumpi do kompleksnih ormana sa PLC kontrolerima sa par hiljada ulaza/izlaza, frekventnih regulatora velikih snaga i ormana za kompenzaciju reaktivne energije. Pored svega toga, ormani za izmeštena mesta merenja koje isporučujemo Elektrodistributivnim kompanijama su najčešće potpuno šemirani prema zahtevu, što je još jedan od zapaženih rezultata radionice.

U međuvremenu, porastom potreba tržišta ali i rastom naše radionice za šemiranje ormana, pojavila se potreba za poslovanje sa proizvođačima rasklopne i zaštitne opreme, tako da smo postali zvanični distributeri i panel builderi kompanije Moeller, sada Eaton. U našem magacinu se mogu naći proizvodi ovog renomiranog proizvođača.

Ormani koji su izašli iz naše radionice danas krase mnoge  važne objekte poput ambasada, što je dokaz kvaliteta kojim se ponosimo.

Zahvaljujući kvalitetu našeg poslovanja i dobrim odnosima koje imamo sa partnerima i klijentima, postali smo i zapažena trgovačka kuća, tako da smo često dobavljači javnim preduzećima ali i malim majstorskim radionicama.

 

fake rolex orologi replica replica uhren replica watches

Rasina

Reference

Zaposlenje

Arhiva vesti

Kontakt

RASINA d.o.o.
Srećka Jovanovića 51a
11235 Mali Požarevac, Sopot

+381 11 6350 555
+381 11 6301 279
+381 64 8207415

office@rasina.com
www.rasina.com replica uhren